MCDONALD'S VLAMINGSTRAAT

MCDONALD'S VLAMINGSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 947 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Vlamingstraat. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 2:35 food was cold when it arrived,
25 jun 2022 om 18:24 Voor het eerst besteld. Was een grote teleurstelling. Frietjes waren lauw en slap. Ik had frietensaus besteld maar die is niet geleverd. McNuggets niet goed warm Sundae karamel was half gesmolten. Ik had geen pindastukjes besteld maar kreeg ze wel
25 jun 2022 om 15:54 missing items
24 jun 2022 om 19:40 Helaas was de saus bij de Mac achter gebleven
23 jun 2022 om 19:41 Ik had in de middag al eten besteld voor half 6. Het eten kwam rond half 7 pas aan. De frites waren slap en koud, het drinken was omgevallen waardoor de hele zak nat was. Je krijg geen contact met jullie(thuis bezorgd).
21 jun 2022 om 21:39 3 keer friet saus miste.
20 jun 2022 om 20:57 Kreeg Big Tasty i.p.v. Double Big Tasty. Daarnaast waren zowel de burger als friet koud, mede omdat de bezorger eerst langs een ander adres moest, ten koste van mijn kwaliteit.
20 jun 2022 om 15:14 Ik had patat zonder zout besteld maar er zat zout op Gevraagd te bezorgen om 12.30 maar kwam 10 minuten te laat
19 jun 2022 om 18:53 vroeger zat er op een big mac een gebakken ei, en bij de limonade zat een rietje. jammer
13 jun 2022 om 12:52 Super slecht van de McDonalda! Bezorger was in de straat verdwaald. Kan gebeuren Maar de Mcdonalds was mijn frietjes frietsaus en bbq sauzen vergeten bij te doen in mn bestelling. Dus halve bestelling maar gekregen. Aantal keren gebeld geen gehoord!
12 jun 2022 om 21:10 Alles was koud. Besteling was met vertraging. 1 drinken (cola) was half omdat het was niet goed dicht en alles was helemaal nat. Nuggets waren helemaal nat en vies niet om te eten Frietjes was heel erig weinig Dubble big tasty was niet netjes gemaakt
12 jun 2022 om 20:49 2 uur gewacht. Alles steenkoud. Bezorger hing uit bij de branddeur in de volgende straat …..